Η βελτίωση (tuning) του συστήματος εξάτμισης του αυτοκινήτου ή άλλου οχήματος αποσκοπεί στην αύξηση της ιπποδύναμης και της ροπής του κινητήρα.

Προκαλεί βέβαια την αύξηση της έντασης του ήχου του σιγαστήρα, μια αύξηση όμως που μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού (με ειδική τεχνολογία εσωτερικού ή εξωτερικού κλαπέ).

Η BEDA σας προσφέρει πολλές επιλογές πάνω στην βελτίωση, αφού διαθέτει μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αλλά και συνεργασίες με τα καλύτερα εργοστάσια του κόσμου για να καλύψει τη ζήτηση.

 

Η βελτίωση ξεκινάει με την πολλαπλή του συστήματος εισαγωγής (χταπόδι) που σε συνδυασμό με το intercooler αυξάνει την ισχύ του κινητήρα σας. Στη συνέχεια έχουμε downpipe και τις διάφορες σωληνώσεις – καμπυλώσεις. Έπειτα σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον, προτείνουμε λύσεις που περιλαμβάνουν μεταλλικό καταλύτη με 100 ή 200 κελιά, εξαιρετικά ενισχυμένο με ευγενή μέταλλα. Ολοκληρώνουμε με τον οπίσθιο σιγαστήρα και την απόληξη (μπούκα).

Τα είδη της BEDA βασίζονται στον ραφιναρισμένο ανοξείδωτο χάλυβα SS304 POLISHED.

Η ποικιλία επιλογών που προσφέρουμε είναι πάρα πολύ μεγάλη και βασισμένη πάντα στις απαιτήσεις του πελάτη.

Intercooler, Χταπόδι, Downpipe, Σωληνώσεις, Αγωνιστικός καταλύτης, οπίσθιος σιγαστήρας και απόληξη (μπούκα) σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Η BEDA είναι εδώ, είναι ικανή να δώσει την ώθηση που επιθυμείτε για το όχημά σας!

Επικοινωνία