Η BEDA ΑΒΕΕ είναι η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανική εταιρεία στην εξάτμιση. Έχει πάνω από 20.000 ενεργούς κωδικούς στο σύστημα εξάτμισης καθώς και εξάγει σε πάνω από 10 χώρες.

Από το 1969 που ιδρύθηκε, έχει κατασκευάσει σιγαστήρες για όλα τα οχήματα που λειτουργούν με μηχανή εσωτερικής καύσης (βενζίνη, πετρέλαιο, αέριο, κα). Από μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα έως φορτηγά, τρένα και πλοία. Από γεννήτριες μεγάλης ισχύος έως οχήματα κατασκευής έργων και μεγάλα μεταφορικά μέσα του Ελληνικού Στρατού.

Η εξάτμιση (ή σιγαστήρας) συμβάλλει ώστε να επιτευχθούν οι παρακάτω λειτουργίες:

  • Ρύθμιση και έλεγχος θορύβου
  • Ορθή και ασφαλής ροή των εκπομπών των διαφόρων ρύπων
  • Βελτίωση της απόδοσης της μηχανής
  • Εξοικονόμηση επί της κατανάλωσης καυσίμου

Η φιλοσοφία της BEDA είναι η πολύ σκληρή ομαδική και μεθοδική δουλειά στο παρόν ώστε να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις. Έχει ως απώτερο σκοπό να φροντίζει το όχημα σας διαρκώς, ώστε εσείς να συνεχίζετε να το οδηγείτε με ασφάλεια.

Η εταιρεία μας έχει παράγει ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturer/ Παραγωγός πρωτότυπου εξοπλισμού) προϊόντα για μερικές από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως όπως οι NISSAN, CITROEN και OPEL. Έχει συνεργαστεί επίσης με κάποια πολύ μεγάλα εργοστάσια παραγωγής (Aftermarket) όπως οι BOSAL, ERNST, EBERSPAECHER, DINEX, ΗOBI, AP, POLMO, ASSO, κα.

Επικοινωνία